Fairybell Kerstboom 3 Meter - 480LEDs - Warm Wit

€ 279,95

INC BTW

geen

De Fairybell 3 meter-480 LEDs uit ons assortiment is het hoogste model dat we hebben inclusief een eigen mast. Deze 3 meter boom wordt standaard met een deelbare glasfiber mast geleverd in de doos. Creëer een sprookjesachtig tafereel in uw tuin! De kerstboom kan rechtstreeks uit de compacte doos worden opgetakeld, en is later ook weer heel eenvoudig op te bergen. Zo heeft u er vele jaren plezier van!

 • Gratis levering vanaf €29,95
 • Verzending binnen 24 uur
 • Standaard 2 jaar garantie

De Fairybell® 3 meter-360 led bestaat uit 6 banden en 1 ring en is voorzien van 360 LED lampjes, dankzij een uitgekiende verdeling van de lampjes ontstaat er in het donker een geweldig effect en heeft u een prachtige goed gevulde 3 meter hoge kerstboom in uw tuin met 360 lampjes!

Dit effect is van alle kanten hetzelfde dankzij het unieke Fairybell® systeem. De lichtstrengen worden aangesloten op een speciale weerbestendige 24 volts transformator die makkelijk op het stroomnet aangesloten kan worden, eventueel met een tijdschakelaar er tussen. De meegeleverde metalen grond-pin zorgt ervoor dat u de boom in het gras, zand of tussen tegels kunt plaatsen.

U merkt het; bij Fairybell® wordt werkelijk aan alles gedacht! Kerstbomen die eenvoudig op te zetten zijn en waar snel afbreken voor iedereen te doen is, wie wil dat nou niet? Deze kerstbomen vindt u alleen bij Fairybell.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fairybell Kerstboom 3 Meter - 480LEDs - Warm Wit

Lifestyle.nl

Anderen kochten ook

 1. House Small - Blue

  € 17,95
 2. Tree SMALL - 40 LEDs

  € 16,95
 3. Tree MEDIUM - 60 LEDs

  € 19,95
 4. Tree LARGE - 85 LEDs

  € 24,95