September 05, 2017 De zomer zit er alweer bijna op. Geniet snel nog even van het warme weer, ga een dagje uit of probeer onze tips voor een eenvoudig, maar heerlijk zomers etentje als je het nog niet gedaan hebt. Want voor je het weet, wordt het weer kouder en maakt je zomerjurk plaats voor je denim jasje. Nu is dus dé tijd om je kledingkast te upgraden, en laten wij nou net de modetrends voor dit najaar voor je op een rijtje hebben gezet!

Rood is de kleur van dit najaar

Je leest het goed: geen bruin, grijs of groen, maar rood is deze herfst helemaal in. Bij alle modeshows voor het komende seizoen zag je rode jurken, overjassen en zelfs broekpakken. Combineer verschillende tinten, en maak het af met bijpassende accessoires en make-up. Wees je wel bewust van het Red Dress-effect. Vrouwen in rood zijn volgens wetenschappelijk onderzoek namelijk aantrekkelijker, en ook denken mensen sneller dat vrouwen in het rood openstaan voor romantiek. Goed om te weten, mocht je eventuele misverstanden willen voorkomen. Als je niet van rood houdt, dan hoef je niet bang te zijn: ook andere kleuren als fuchsia, geel, groen en de traditionele herfstkleuren kunnen nog heel goed dit najaar. Lifestyle.nl - Kleding - Najaar - Red Dress

Casual én elegant

Een trend van dit najaar is ook het combineren van casual met elegant. Combineer een comfortabele trui of die lekker ruime broek met een blazer (die dit najaar helemaal in is) om jouw outfit net dat extra beetje elegant te maken. Draag een paar passende accessoires en voor je het weet, heb je van je casual kleding een stijlvolle outfit gemaakt. Tip: kies voor rustige kleuren en fijne materialen als je helemaal voor classy gaat.

Kies de kleding die bij jouw vorm past

Maar het belangrijkste is dat je kleding zoekt die goed bij jouw lichaam past en comfortabel zit, zodat je je er goed in voelt. Ontdek welke kleding het beste bij jouw vorm past, en probeer verschillende stoffen uit. Baggy broeken, getailleerde blouses – het kan allemaal dit najaar. En een maatje meer hoeft zeker niet te betekenen dat de nieuwste trends aan je voorbijgaan. Sterker nog, op websites als deze kun je vanachter je computer de laatste mode zelf in huis halen. Zo staat niets jou nog in de weg om weer helemaal up to date de herfst in te gaan.
Tags