Oktober 25, 2015

Echte sneaker liefhebbers kunnen hun sneaker-hart ophalen in onze hoofdstad. Vorige week heeft JD Sports een heuse Flagship Store geopend in Amsterdam. De hypermoderne lifestyle store aan de Nieuwendijk is wel 900M2 groot verdeeld over 2 etages! 

De Flagship Store heeft het grootste en (volgens kenners) beste assortiment aan streetwear en sneakers. Het exclusieve ‘Only at JD’ sneaker aanbod van de grote merken waar JD Sports mee samenwerkt zoals Nike, Puma en Adidas is nog meer uitgebreid. 

Assortiment Een groot assortiment van lifestyle merken zoals Adidas, Puma, Nike, EA7, The North Face, Lacoste en het huismerk Supply & Demand is beschikbaar in de nieuwe JD Flagship Store. Buiten een enorm aanbod aan sneakers is er ook een afdeling speciaal voor lifestyle, streetwear, sportswear en fitnesskleding van vele merken. 

Hypermoderne Lifestyle Store Naast het waanzinnige aanbod van sneakers en streetwear is de winkel een hele belevenis. De nieuwe Flagship Store is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Zo geeft JD Sport het kopen van sneakers een extra dimensie. Schoenen worden niet door een medewerker uit het magazijn gehaald, maar worden door middel van een loopband naar de winkel gebracht. Overal in de grote store zijn verschillende interactieve spiegels te vinden. Deze spiegels kunnen veranderen naar een kiosk waar producten direct online besteld kunnen worden. Ook kunnen social media fans selfies plaatsen die direct te zien zijn in de store op de social media wall.

Meer weten over JD Sports? Kijk eens op hun website: JDsports.nl

Tags