Gouden duo: Smeg en Dolce & Gabbana

Smeg Dolce Gabbana - Lifestyle.nl - Fashion - Huishoud

Wauw! Dat is het enige wat wij konden bedenken bij deze samenwerking. Het retro koelkastenmerk Smeg gaat samenwerken met een van de meeste toonaangevende modehuizen, namelijk: Dolce & Gabbana. Deze samenwerking zorgt voor de meest fashionable producten. Kijk met ons mee naar deze pareltjes! 

Dolce & Gabbana
Waterkoker - Smeg - Dolce & Gabbana - Sicily is my Love - Lifestyle.nl - Huishoud - design - Fashion

Smeg Dolce & Gabbana waterkoker

De naam van het gezamenlijke project is: Sicily is my Love. “Een nieuwe collectie klein huishoudelijke producten geproduceerd door Smeg, met een onmiskenbaar vleugje Dolce&Gabbana.
Broodroosters, citruspersen, koffiemachines, waterkokers, blenders, keukenmachines en slowjuicers zijn allemaal voorzien van typische Siciliaanse decoratie. Bijvoorbeeld in ‘crocchi’, een driehoekig motief met gouden citroenen, limoenen, cactusvijgen en rode kersen.

koffiemachine - Smeg - Dolce & Gabbana - Sicily is my Love - Lifestyle.nl - Huishoud - design - Fashion

Smeg Dolce & Gabbana koffiemachine

Er zijn ook subtiele bloemmotieven geïnspireerd op de kust en het landschap van Zuid-Italië. Of schilderingen van de indrukwekkende berg Etna, omringd met sierlijsten van ornamenten, de pittoreske ruïnes van de Griekse tempel van Castor en Pollux in de Tempelvallei (Valle dei Templi) en het bekende ‘trinacria’ symbool.”

Blender - Smeg - Dolce & Gabbana - Sicily is my Love - Lifestyle.nl - Huishoud - design - Fashion

Smeg Dolce & Gabbana Blender

Alle ontwerpen zijn verbonden met Sicilië, de thuisbasis van Domenico Dolce en Stefano Gabbana, en meer algemeen met Italië en de Italiaanse keuken, waar Smeg en haar producten onlosmakelijk mee verbonden zijn. De kleine, maar waardevolle keukenapparaten zijn het resultaat van Smeg’s jarenlange ervaring in Italiaans design en liefde voor ‘Made in Italy’.

Broodrooster - Smeg - Dolce & Gabbana - Sicily is my Love - Lifestyle.nl - Huishoud - design - Fashion

Smeg Dolce & Gabbana Broodrooster

 

Wil je weten waar en wanneer de producten verkrijgbaar zijn? Neem dan contact op met Smeg of neem een kijkje in de showroom. Prijzen zijn helaas nog niet bekend, ook daarvoor kun je contact opnemen met de showroom in Amsterdam.